Greet Grietens

Vormingswerkster in hart en nieren, natuureducator en TriA© wandelcoach.
Geboren in de lente van 1977 en wonende in Mol, 2 kinderen Lasse en Floor.

PROFESSIONELE ERVARINGEN

In 1998 studeerde ik af als maatschappelijk werkster met de optie sociaal cultureel werk in de Sociale Hogeschool van Heverlee.

Reeds 20 jaar werk ik als vormingswerkster in de sociale sector en heb ik heel wat ervaring mogen opdoen in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen.

Zo werkte ik als vormingswerkster  bij het OCMW van Beringen en 15 jaar bij VZW Arktos Limburg, 4 jaar als vormingswerkster bij VZW De Sprong en momenteel werk ik als natuureducator bij de Provinciale groendomeinen Kempen. Daarnaast begeleid ik trainingen voor Wandelcoaching Nederland. Dit combineer ik met het Oplaadnest.

Tijdens mijn loopbaan volgde ik heel wat opleidingen : psychofysieke weerbaarheidstraining (rots en water), LSCI (Life space crisis intervention), HERGO-moderator (om herstelgericht te werken), peacemaking circles, geweldloze communicatie,… .

2 jaar terug volgde ik een boeiende opleiding wandelcoaching in Nederland aan de hand van de TriA© _methode (meer info: https://www.wandelcoaching.nl/)

MIJN DROOM en MIJN MISSIE

Een aantal jaren terug droomde ik van een eigen project waarbij ik al mijn kwaliteiten, ervaring en interesses zou kunnen inschakelen. Een hele tijd heb ik zitten “broeden” op deze eieren en zo is uiteindelijk het concept van het Oplaadnest ontstaan.

Het Oplaadnest wil, door werkvormen in een natuurlijke omgeving, mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengen. Dit voor mensen privé, voor bedrijven en organisaties.

Zelf vind ik het enorm belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in het welzijn van mensen.

Ik geloof er in dat er op deze manier heel wat preventief opgevangen kan worden.

In de “ratrace” van onze maatschappij hebben mensen af en toe nood aan een oplaadmoment. Het Oplaadnest wil dit bieden door de combinatie van de natuur, krachtige en laagdrempelige werkvormen en een dosis lucht-igheid en creativiteit.

Contacteer mij!