Amélie en ik hebben echt genoten van deze moeder kindactiviteit. Het werd op een enthousiaste, creatieve, warme en spelende manier gegeven. We komen zeker terug!!
Anouk Drieskens

Super leuk initiatief. Zoon van 8 heeft super genoten. Ook het onderwerp op een kindvriendelijke manier aanpakken deed deugd om samen met hem in gesprek te gaan.
Vera Cauwenberghs

Top concept!
Kelly Theunis

Aline en ikzelf hebben genoten van een ontzettend heerlijk moeder-dochter momentje in de natuur onder begeleiding van een zeer lieve én kundige Bosdokter! De natuur ervaren op de manier zoals Greet ons voordeed was een unieke beleving: spelenderwijs en met al onze zintuigen gingen we op ontdekking. Nadien gingen we creatief aan de slag met de gevonden materialen uit de natuur: prachtige boswezens werden tevoorschijn getoverd! Ons Elfje en onze trol hebben alvast een mooi plekje in ons huisje gekregen. Dankjewel Greet voor een topnamiddag! We komen heel graag een volgende keer terug! Liefs, Katleen Roosen en Aline

Zeer leuke sfeer, leuke opdrachten, enthousiaste begeleiding wat maakt dat zelfs de kids blijven lachen en zich kostelijk amuseren zelfs als het regent.
An Grietens

Top activiteit achter de rug! Mijn nichtje (verlegen tijdens de activiteit), vroeg in de auto “Wanneer gaan we terug naar het bos?”. Ik heb er veel energie van gekregen, net wat ik nodig had! Ik kom nog eens terug!
Berdien Geys

De kinderen (en ikzelf! ;-)) genoten van een namiddag rondwandelen en knutselen in fantasieland! Greet gooide met het vooruitzicht op regen haar programma op een creatieve manier voor een deel om en eigenlijk was dat zeker zo tof want in de plaats van een elfendorp achter te laten in het bos, konden we nu een kei mooie kroon én een kabouterbrug mee naar huis nemen! Voor herhaling vatbaar.
Tinne Vansand

Superleuke activiteit! De combinatie tussen natuur, creativiteit en verbondenheid komt helemaal tot z’n recht! Wij zijn helemaal fan en komen zeker terug! Geweldig goed gedaan Greet! Tine Bleyen & Juul

SUPER we hebben er van genoten! Heel mooi initiatief!
Peggy Beysen

Schrijf een reactie